Transpondersleutels

Een groot aantal automerken heeft vanaf bouwjaar 1995 een startonderbreker. Dit is een extra beveiliging tegen autodiefstal. Auto’s met een startonderbreker starten met een transpondersleutel.

Wat is een transpondersleutel?
Een transpondersleutel is een sleutel waar zich een chip (startonderbreker) in bevindt. De transponder geeft tijdens het starten een signaal af aan de startmotor, waardoor de auto kan starten. De transpondersleutel bevat elektronica dat in de kop van de sleutel zit. Ook in het motormanagement van de auto zit een transpondercode en deze informatie moet met elkaar matchen.

Prijzen

De prijs van een complete transpondersleutel is afhankelijk van de chip die in de sleutel gaat en op welke manier deze geslepen wordt. Je hebt al een complete transpondersleutel vanaf € 42,50 per stuk. De prijs kan oplopen tot maximaal € 85,00.

Wij beschikken in Tiel over zeer goede apparatuur en werken uitsluitend met A-merken. Onze sleutelmachines zijn allen van het merk SILCA en voorzien van de allernieuwste updates. Hierdoor kunnen wij vanaf nu bijna alle soorten transpondersleutels bijmaken. De ontwikkeling in transpondersleutels gaat heel snel, waardoor er steeds meer type transponders op de markt komen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en zijn daardoor altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Wij bieden ook de mogelijkheid om LOSSE TRANSPONDERS (inclusief INLEREN) bij ons te kopen. Prijzen vanaf € 27,50.

Wij slijpen ook sleutels die je zelf meebrengt. Prijzen vanaf € 5,95. Slijpen van een eigen sleutel is altijd op eigen risico.

Betaal niet langer te veel en bespaar in sommige gevallen meer dan € 150.

De meest voorkomende merken zijn: Audi, Alfa Romeo, Audi, Chevrolet, Daewoo, Chrysler, Citroen, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo.

Wil je weten of jouw sleutel bij te maken is? Kom gezellig langs aan de Hoogeindsestraat 17 in Tiel en weet binnen enkele minuten wat de mogelijkheden zijn.

transponder autosleutel