Shop for clothing,Clothes shop on hanger at the modern shop boutique
Shop for clothing,Clothes shop on hanger at the modern shop boutique
Stomerijservice Tiel

Sinds 2016 zijn wij de stomerijshop van Tiel en omstreken. De jarenlange samenwerking met de warme stomerij Odinette uit Druten wordt per 1 januari 2023 verder uitgebreid.

Onze werkwijze:

Je geeft jouw textiel bij ons in de winkel af, waarna het textiel persoonlijk door stomerij Odinette wordt opgehaald en in Druten wordt gereinigd in een milieuvriendelijk reinigingsprocedé met toewijding en grote aandacht voor de afwerking van het textiel. Bij afgifte van de kleding zullen wij om jouw telefoonnummer vragen, zodat de stomerij contact met je op kan nemen als zij specifieke vragen hebben met betrekking tot het reinigen van de kleding bijvoorbeeld over het soort vlekken. Vervolgens kun je na enkele dagen de kleding schoon en fris bij ons afhalen.

In onderstaand schema hebben wij de breng- en haaltijden* weergegeven.

Brengen Halen
Woensdag voor 17:30 uur Zaterdag vanaf 9:30 uur
Vrijdag voor 17:00 uur Donderdag vanaf 9.30 uur

*Het is mogelijk dat textiel iets later terug komt dan hierboven aangegeven. Denk bijvoorbeeld aan sterk vervuilde kleding, donsjassen die geïmpregneerd worden en witte kleding (wordt apart behandeld). De stomerij gaat altijd voor het beste resultaat en verkiest kwaliteit boven snelheid.

Gordijnen kunnen krimpen, maar meestal zakt dit na het hangen weer uit. Gordijnen met verduisteringsvoering is risicovol om te reinigen. De verduisteringsvoering kan kapot draaien. In beide gevallen geldt eigen risico.

Stomerij Odinette is aangesloten bij de NETEX, waardoor we met betrekking tot kwaliteit, service en duurzaamheid aan de hoogste normen voldoen. De service houdt daarmee niet op, want in geval van eventuele klachten wordt samen met jou snel en efficiënt naar een oplossing gezocht.

INFORMATIE

Wasvoorschriften voor jouw textiel

Hiernaast kun je aan de hand van de symbolen bekijken wat de beste en veiligste reinigingsmethode is voor jouw textiel.