Shop for clothing,Clothes shop on hanger at the modern shop boutique
Shop for clothing,Clothes shop on hanger at the modern shop boutique
Stomerijservice Tiel

De warme stomerij van Gijs van der Schaft, jarenlang gevestigd aan de Hoogeindsestraat 28 wordt sinds april 2016 voortgezet als stomerijshop aan de Hoogeindsestraat 17 in Tiel (tegenover stomerij van der Schaft).

Onze werkwijze:

Je geeft jouw textiel bij ons in de winkel af, waarna het textiel persoonlijk door Gijs van der Schaft wordt opgehaald en in de Betuwe wordt gereinigd in een milieuvriendelijk reinigingsprocedé met toewijding en grote aandacht voor de afwerking van het textiel. Bij afgifte van de kleding zullen wij om jouw telefoonnummer vragen, zodat wij contact met je op kunnen nemen als wij specifieke vragen hebben met betrekking tot het reinigen van de kleding bijvoorbeeld over het soort vlekken. Vervolgens kun je na enkele dagen de kleding schoon en fris bij ons afhalen.

In onderstaand schema hebben wij de breng- en haaltijden* weergegeven.

Brengen Halen
Woensdag voor 15:30 uur Vrijdag na 17:00 uur
Vrijdag voor 15:30 uur Woensdag na 17.00 uur

*Het is mogelijk dat textiel iets later terug komt dan hierboven aangegeven. Denk bijvoorbeeld aan sterk vervuilde kleding, donsjassen die geïmpregneerd worden en witte kleding (wordt apart behandeld). De stomerij gaat altijd voor het beste resultaat en verkiest kwaliteit boven snelheid.

De stomerijshop is aangesloten bij de NETEX, waardoor we met betrekking tot kwaliteit, service en duurzaamheid aan de hoogste normen voldoen. De service houdt daarmee niet op, want in geval van eventuele klachten wordt samen met jou snel en efficiënt naar een oplossing gezocht. Gijs van der Schaft is en blijft hier zeer nauw bij betrokken.

INFORMATIE

Wasvoorschriften voor jouw textiel

Hiernaast kun je aan de hand van de symbolen bekijken wat de beste en veiligste reinigingsmethode is voor jouw textiel.