Diverse sloten

Hangsloten, cilindersloten en anti-flipper deurbeveiliging bij ons in Tiel verkrijgbaar

Hangsloten

Wij verkopen diverse merken hangsloten, waaronder het merk Guard, Silca, Burgwachter en Abus Titalium. Burgwachter, Silca en Guard zijn uitstekende hangsloten van prima kwaliteit en al jaren een topper in ons assortiment. Je kunt gemakkelijk extra sleutels bij bestellen.

Abus Titalium hangsloten zijn het meest populair en verkrijgbaar in meerdere modellen en afmetingen. De hangsloten zijn gemaakt van speciaal aluminium. Licht van gewicht, maar toch robuust. Alle modellen hebben een paracentrisch sleutelprofiel, een verschroomde cilinderkern en een beugel van gehard staal met NANOProtect.

Onze hangsloten worden standaard geleverd met 2 sleutels. Wens je meer sleutels, dan dupliceren wij eenvoudig een extra sleutel. Vanaf 10 sleutels of meer geldt een kortingspercentage van 10% op het totaalbedrag van de sleutels.

Ook in ons assortiment: kleine kofferslotjes en cijferslotjes.

Cilindersloten

Advies nodig wat betreft cilindersloten? Wij helpen je graag. Er is namelijk zoveel keus. We lichten één van onze favoriete cilindersloten uit van het A-merk DOM.

DOM introduceert de nieuwe SKG** cilinder met een veelvoud aan vernieuwingen. De naam is DOM Plura. Dit systeem is uitstekend geschikt voor gelijk sluitende sets voor woningen en biedt veel voordelen voor jou als gebruiker. Bij elke cilinder worden standaard 3 sleutels van nieuwzilver geleverd. Nabestellen van cilinders kan eenvoudig en snel op nummer en het leveren van extra sleutels is nog eenvoudiger.

Wil je liever een gecertificeerde cilinder? Laat ons jouw wensen weten en wij zullen je een passend voorstel doen.

Anti flipper strip

Nieuw in ons assortiment

.

 

 

 

 

.

NIEUW in ons assortiment:

Goedkope deurbeveiliging om jouw huis te beveiligen tegen insluipers met de anti-flipper voordeurbeveiliger. Inbrekers kunnen de voordeur niet meer flipperen via het voordeurslot.

Wat is flipperen?

Er zijn situaties waarin jouw voordeur niet op het nachtslot gedraaid is. Bijvoorbeeld wanneer je gewoon thuis of in de tuin bent. Of je gaat even snel een boodschap doen. Inbrekers hebben dan slechts enkele seconden nodig om het huis binnen te komen middels het zogenaamde flipperen: met een simpel stukje plastic openen zij de deur en sluipen jouw huis binnen. Vervolgens slaan zij hun slag en verlaten zonder braakschade het huis. Flipperen is een van de meest voorkomende inbraakmethoden.

Hoe voorkom je flipperen?

Je kunt jouw voordeur op goedkope en eenvoudige wijze beschermen tegen de inbraakmethode flipperen door het plaatsen van de VOORDEURBEVEILIGER. Dit metalen stripje is op eenvoudige wijze in het deurkozijn te plaatsen. Na plaatsing van de gepatenteerde VOORDEURBEVEILIGER is het openen van de voordeur met een pasje of stukje plastic niet meer mogelijk. De VOORDEURBEVEILIGER is voorzien van het SKG CERTIFICAAT en ook van het POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN.

Hoe werkt de voordeurbeveiliger?

Indien jouw voordeur niet op het nachtslot gedraaid is, kan de deur door inbrekers eenvoudig geopend worden door de dagschoot van jouw voordeurslot met een stukje plastic weg te duwen, het zogenaamde flipperen. Het flipperen van een deur is een geliefde inbraakmethode bij inbrekers omdat het een snelle en geruisloze methode is die geen braakschade veroorzaakt. De ingenieuze en gepatenteerde voordeurbeveiliger is een zeer effectieve deurbeveiliging. Een op het kozijn bevestigde voordeurbeveiliger beschermt tegen flipper-aanvallen doordat het door de inbreker gebruikte stuk plastic plaatje vastraakt en wordt afgesneden door de voordeurbeveiliger. Het slot kan nooit meer worden geopend door flipperen.

De voordeurbeveiliger-set bevat:

*de voordeurbeveiliger
*een plaatsingsinstructie
*een aftekenmal
*twee schoonmaakdoekjes
*vier schroefjes
Met de aftekenmal wordt de juiste plaats bepaald waar de strip bevestigd moet worden op het deurkozijn.

Bij ons in Tiel verkrijgbaar voor slechts € 19,95 voor de complete set.