De sleutelspecialist van Tiel en omstreken

met meer dan 40 jaar ervaring

Wij beschikken in Tiel over zeer goede apparatuur en werken uitsluitend met A-merken. Onze sleutelmachines zijn allen van het A-merk SILCA en voorzien van de allernieuwste updates. Hierdoor kunnen we bijna alle soorten sleutels bijmaken. Wij slijpen standaard cilindersleutels tot aan bijzondere kluissleutels die tand voor tand geslepen worden.

Snelherstel Verbeek is jouw adres in Tiel voor het snel en goedkoop bijmaken van een extra autosleutel met transponder! Dit zijn sleutels waar een startonderbreker/chip in zit. Een groot aantal automerken heeft vanaf bouwjaar 1995 een startonderbreker. Dit is een extra beveiliging tegen autodiefstal. Auto’s met een startonderbreker starten met een transpondersleutel.

Je kunt ook bij ons terecht voor het dupliceren en inslijpen van banen- en boringssleutels. Denk hierbij aan de nieuwste Axa fietssleutels. De nieuwste fietssloten zijn bijna allemaal voorzien van een sleutel waarin een baan gefreesd is. Met de allernieuwste sleutelmachine wordt er een extra sleutel gemaakt terwijl je wacht of winkelt in onze binnenstad.

De laatste tijd zien wij steeds meer beveiligde systemen die werken met een zogenaamde certificaatsleutel. Deze sleutels zijn dus niet door ons bij te maken, maar worden op basis van jouw eigendomscertificaat op code besteld. Wij werken samen met alle A-merken en in het bijzonder met DOM en Evva.

Vragen over onze sleutelservice? Bel, app, chat, mail ons of kom langs in onze vestiging aan de Hoogeindsestraat 17 in Tiel.

Bij afname van 10 of meer sleutels ontvang je 10% kassakorting. Bij grotere aantallen hanteren wij speciale tarieven. Vraag ons naar de voorwaarden.

huissleutel maken

Banen- en boringsleutels

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten banensleutels (o.a. fietssleutels van Axa, autosleutels en Eurolock kluissleutels) en boringsleutels (o.a. Lips Keso, Dom, Kaba, Mauer, Multi-lock, Yale, Winkhaus, Vachette, Iseo, Abus, Axa en Nemef).

Slijpservice

Wij slijpen ook sleutels die je zelf meebrengt. Slijpen vanaf € 5,95 per stuk.
Slijpen van een eigen sleutel is altijd op eigen risico.

TIP: Heb je een gebroken sleutel? Neem beiden stukken mee en wij maken een nieuwe sleutel!

Sleutel accessoires

In onze vestiging in Tiel vind je een uitgebreid assortiment aan sleutel accessoires: gekleurde labels en sleutelkappen, sleutelringen in diverse maten, autosnaps, skipashouders, sleutelkettingen met kleine en grote musketon, sleutelkoorden, hangsloten, sleutelhangers en kofferlabels. Voor verenigingen en bedrijfsleven verkopen wij ook voordeeldoosjes sleutel labels en sleutel kappen vanaf 100 stuks.