Ook extra lange riemen in het assortiment voor mensen met een maatje meer.

Riemen

Bij de keuze van een riem draait het al lang niet meer om alleen maar functionaliteit. Vandaag de dag staat een riem ook voor een modieuze, trendy uitstraling. Riemen zijn uitgegroeid tot een onmisbaar modeaccessoire. Je kan er volop mee combineren en je kleding net dat beetje extra geven. De kleur van de riem afgestemd op de kleur van de schoenen om een harmonieus geheel te vormen. Kies een riem met zorg uit, let op de lengte en de vorm van de gesp, dan geeft hij zeker een toegevoegde waarde aan je outfit. De juiste riem voor iedereen!

In onze vestiging in Tiel vind je een ruim assortiment kwaliteitsriemen voor zowel dames, heren als kinderen. Onze riemen worden gratis op maat gemaakt door de riem bij de gesp in te korten. We verkopen met name lederen riemen en een breed assortiment elastische riemen.

Naast de verkoop van riemen, kun je jouw riem ook bij ons laten repareren. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een nieuwe gesp, het korter maken van een riem en het maken van een extra lus. Ook het vervangen van stukken leer behoort tot de mogelijkheden.